INTCH DEVDHCH DKCH KLBV11 KLBV12 KLCH We-Sedso Play it Again

var mig, men jeg lød kaldenavnet Pauli. Jeg blev født den 26. december 2007 og jeg måtte sige farvel til denne verden den 23. november 2017 på grund af sygdom.

Jeg var umådelig smuk og dejligt og når jeg gik tur, blev jeg altid stoppet af børn, som gerne ville kæle med mig. De syntes, jeg var sød og det var helt i orden med mig. I det hele taget var kæl dejligt, og det kunne jeg ikke få nok af. Selvom jeg havde favoritpersoner, var stort set alle velkomne til at kæle med mig, når de havde lyst. Jeg puttede mig også gerne lige så stille ved siden af mor og delte min gode, kærlige energi - helt uden hun opdagede mig.

Jeg kom oprindelig fra Tyskland, og jeg flyttede ind til min nye familie i oktober 2010. Det var lidt skræmmende, men de tog heldigvis godt imod mig, så jeg faldt hurtigt til. Her er mange firbenede gæster, og vi mødtes også tit med dem på gåture rundt omkring.

Jeg havde et meget roligt temperament. Det var en stor fordel, når jeg deltog i udstillinger, for der var megen ventetid, og jeg skulle ofte undersøges af dommere. Jeg har brugt meget tid på konkurrencer i ind- og udland og er international champion. Det aftog lidt de senere år, og jeg gik på pension i 2015.

Jeg elskede at løbe langt, og jeg kunne løbe rigtigt hurtig. Desværre var min mor ikke god til at løbe, men en gang i mellem fjernede hun linen, når vi blev luftet, og så kunne jeg virkelig få strukket ud.

Jeg er far til Aya, som er født i Norge og som min familie hentede hjem, dermed er jeg også morfar til Luna og oldefar til Liva.