DKCH DKVECH KLBVECH 

Wilmaya’s Come Fly With Me Aya

var mig, og jeg blev kaldt for Aya. Min far var Pauli og min mor Maja var fra Kennel Wilmaya i Norge. Jeg blev født den 17. august 2012 og måtte desværre efter kort tids sygdom sig farvel til denne verden den 24. oktober 2022.

Jeg var en superenergisk, lynhurtig pige og jeg elskede at spæne rundt. Jeg elskede også legetøj, og heldigvis var der tit nogen, der legede med mig. Når de så ikke kunne mere, måtte jeg nøjes med lidt kæl.

Til dagligt boede jeg sammen med Luna, som var en af mine egne hvalpe (se hendes egen side). Det var en rigtig god beslutning, for jeg elskede selskabet hver eneste dag. Jeg så Kimi og mit barnebarn Liva ofte, ligesom vi tit mødtes med andre hunde og gik ture med dem. I det hele taget fik jeg og mine mennesker masser af motion, og jeg elskede mine daglige gåture.

I efteråret 2015 fik jeg mit første kuld, så det var meget spændende. Se billeder under Kuld Chiwas og fakta under hvalpe.

I foråret 2017 fik jeg mit andet kuld, min mor siger de alle 3 har fundet nogle super gode hjem. Se billeder under Kuld Daiki og fakta under hvalpeinformation.

Luna er så blevet mor til Liva, som jeg så er mormor til.