Jukila's Chiwas Flying Beauty Luna

er mig, og jeg bliver kaldt for Luna. Min mor er Aya og min far Malik er fra Kennel Stjernedrys.

Jeg er en fighter pige, der ikke bare giver op, jeg elsker at gå lange ture og drillede min mor rigtigt meget da hun var her, jeg savner hende hver eneste dag, Jeg elsker også legetøj, og heldigvis er der tit nogen, der leger med mig, der skal ske noget hos mig, så det der med at sidde i timevis og blive kælet, det vil jeg nemlig også rigtigt gerne.

Jeg har haft to kuld hvalpe, Kuld Emikos og Kuld Fumikos. Heldigvis er min ene datter blevet boende hos min menneske mor, selvom jeg har fået hvalpe og er blevet en voksen hund, så er mit sind bare glad og legesygt.

Til dagligt bor jeg hos menneske mormor og morfar (Jonna og Kaj). Jeg ser Kimi og min datter Liva ofte, ligesom vi tit mødes med andre hunde og går ture med dem. I det hele taget får jeg og mine mennesker masser af motion, og jeg elsker mine daglige gåture.

Jeg går til træning og på udstillinger, det er rigtigt spændende - jeg elsker at være i ringen, hey, de er altså mig de klapper af, og jeg knejser med nakken og min mor er super stolt af mig.