INTCH KLCH DKCH KTH-B KTH-S DKVECH KLBVECH Aya-San's Kimi Champ of the Track

var mig, men jeg lød kaldenavnet Kimi. Jeg blev født den 24. juni 2007 og var den mest vidunderlige hund her i verden - ja, altså sagt i al beskedenhed. Jeg måtte desværre sige farvel til denne verden 6. april 2022.

Jeg flyttede ind til min familie i august 2007 og mennesker er nu ganske nemme at opdrage. Jeg har været til lydighedstræning med min mor, og I kan tro, hun var god. Vi har også fået kørekort til hund igennem DKK, først i bronze og så i sølv, men så fik jeg hvalpe og så har det altså været lidt trægt med at komme afsted.

En af mine interesser har været at gå til udstillinger. Jeg var på mange blev international champion, Jeg sluttede af med at blive dansk Veteran champion og dansk klub veteran champion, så til sidst blev jeg hjemme og nød min pensionisttilværelse, mens de andre tog afsted.

Jeg elskede legetøj og havde en kæmpe samling både til indendørs og udendørs brug. Når jeg kunne lokke nogen til at kaste med bolde, så løb jeg gerne efter dem. Desværre måtte jeg ikke tage legetøjet med, når jeg blev luftet, men så var der heldigvis grene i mange størrelser, som jeg kunne slæbe med mig.