INTCH KLCH DKCH KTH-B KTH-S DKVECH KLBVECH Aya-San's Kimi Champ of the Track

er mig, men jeg lyder kaldenavnet Kimi. Jeg er født den 24. juni 2007 og er den mest vidunderlige hund her i verden - ja, altså sagt i al beskedenhed.

Jeg flyttede ind til min familie i august 2007 og mennesker er nu ganske nemme at opdrage. Jeg har været til lydighedstræning med min mor, og I kan tro, hun er god. Vi har også fået kørekort til hund igennem DKK, først i bronce og så i sølv, men så fik jeg hvalpe og så har det altså været lidt trægt med at komme afsted.

En af mine interesser har været at gå til udstillinger. Nu har jeg været på så mange efterhånden og er blevet international champion, så jeg gider det ikke mere. Nu bliver jeg hjemme og nyder min pensionisttilværelse, mens de andre tager afsted.

Jeg elsker legetøj og har en kæmpe samling både til indendørs og udendørs brug. Når jeg kan lokke nogen til at kaste med bolde, så løber jeg gerne efter dem. Desværre må jeg ikke tage legetøjet med, når jeg bliver luftet, men så er der heldigvis grene i mange størrelser, som jeg kan slæbe med mig.

Desuden elsker jeg snevejr. Jeg føler mig som hvalp, når jeg går i den nyfaldne sne og jeg elsker at grave mig ned i sneen, hvis det altså er højt nok.

Det sociale liv er vigtigt for mig. Jeg er rigtig glad for at få gæster på besøg, f.eks. nogle af mine 8 hvalpe, men også andre racefæller er velkomne. Jeg bestemmer i mit hjem og en af reglerne er, at mine gæster skal opføre sig ordentligt. Gør de ikke det, så sætter jeg dem kærligt, men bestemt på plads. Derudover så nyder jeg gå ture både med få andre japanske spidser og på de arrangerede træf, hvor vi sagtens kan være 25-30 hunde.